19 juli 2016

SalesXeed

SalesXeed Organisatie

SalesXeed helpt sinds 2002 haar klanten met het genereren van (extra) omzet. Vanuit die optiek houden wij ons dan ook alleen maar bezig met sales of direct aan sales gerelateerde zaken.

SalesXeed werkt vanuit vier disciplines:


Sales Recruitment
Middels Sales Recruitment versterken wij de salesteams van onze klanten. In twee smaken, u besteedt het hele werving & selectie proces aan ons uit. Of u kiest ervoor om dat zelf te doen en u schakelt ons alleen in tijdens de eindfase van het selectieproces. Als slot op de deur.


Sales Outsourcing 
Ook Salesoutsourcing bieden we aan in twee smaken. U kunt ervoor kiezen het gehele salesproces structureel uit te besteden. Zo laat u het binnenhalen van nieuwe klanten over laten aan een daarin gespecialiseerde partner. Of u kiest voor Interim Sales, dat een meer projectmatige aanpak en veelal tijdelijk karakter heeft.


Sales Consultancy
Met Sales Consultancy bieden we klanten een scala van op maat gesneden diensten waarmee zij hun sales organisatie verder optimaliseren. Dit kan variëren van een beknopt en daadkrachtig sales consult tot een volledig op maat gesneden salescoaching traject voor het sales team. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een lezing of een workshop voor het gehele (sales)team.


Sales voor zelfstandigen en zzp’ers
Zelfstandig ondernemers lopen zo nu en dan tegen problemen met hun acquisitie op. Middels een specifieke acquisitietraining brengen we de commerciële vaardigheden op peil en maken we een persoonlijk acquisitieplan. Middels 1-op-1 sessies helpen we de zelfstandig ondernemer verder op weg. Of kies voor jouw eigen personal sales manager!


Neem contact met ons op voor meer informatie.