Rikkert WalbeekSalesXeed

Al sinds 2002 help ik, onder de naam SalesXeed, klanten met het genereren van (extra) omzet. Vanuit die optiek houd ik mij dan ook alleen maar bezig met sales of direct aan sales gerelateerde zaken. SalesXeed is afgeleid van ‘to exceed in sales’.

In de beginjaren richtte ik me vooral op salesoutsourcing, interim sales projecten en werving & selectie van sales. Later kwamen daar lezingen en workshops bij en weer later werd ik steeds vaker ingezet voor salescoaching trajecten. Geregeld zat ik met zelfstandig ondernemers om tafel om te sparren over hun commercie.

Gaandeweg kwam ik erachter dat mijn toegevoegde waarde toch vooral ligt bij 1-op-1 situaties. Coachen, sparren en brainstormen met verkopers, salesmanagers en ondernemers is waar ik echt het verschil kan maken. Met ruim 25 jaar sales ervaring en ruim 15 jaar ervaring als ondernemer ben ik in staat om snel en gericht een verkoper, salesmanager of ondernemer met de neus op de commerciële feiten te drukken. Om vervolgens samen met dezelfde snelheid stappen voorwaarts te gaan maken.

Je kunt mij inhuren voor de volgende diensten:


Neem contact op voor meer informatie.