19 juli 2016

Personal Sales Manager

Personal sales manager In de sportschool kennen we allemaal wel de personal trainer. Iemand die je uitlegt welke oefeningen je wel en niet moet doen, hoe zwaar en met welke intensiteit. Enerzijds betreft het de vakkennis die iemand mee brengt en anderzijds is het natuurlijk ook die oh zo belangrijke ‘stok achter de deur’.

Verkopers die in loondienst werkzaam zijn hebben in de regel een salesmanager die hen aanstuurt. Wekelijks 1-op-1 overleg, maandelijks een salesmeeting, jaarlijk een salestraining en  waar nodig individuele begeleiding tijdens het werk. Salesmanagement is onontbeerlijk om verkopers optimaal te laten presteren.

Als zelfstandige of zzp’er heb je natuurlijk geen (sales)manager, dat ben je zelf. De meeste zelfstandigen zijn van huis uit ook helemaal geen verkoper maar moeten natuurlijk wel acquisitie doen om voor voldoende omzet te zorgen.

Rikkert Walbeek is als Personal Sales Manager beschikbaar voor zelfstandig ondernemers die menen extra commerciële begeleiding nodig te hebben of die ‘stok achter de deur’ zoeken.

Na een intake maken we samen een plan voor een half jaar en plannen naar gelang jouw behoefte op gezette tijden een individuele salesmeeting in. Dat kan fysiek maar natuurlijk ook telefonisch. Daarnaast bepalen we samen welke andere mogelijkheden het best aansluiten bij jouw situatie en behoefte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan training, coaching on the job of een sparring- of strategiesessie.


Wil jij ook jouw eigen persoonlijke salesmanager? Neem dan contact op voor een afspraak.