New Business Account Manager

Organisatie
Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologieën zoals VoIP.

Tritel richt zich op het MKB segment met bedrijven tot 500 werkplekken. Klanten krijgen een dedicated projectmanager toegewezen zodat er met korte communicatielijnen kan worden gewerkt. Vragen kunnen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd.

Tritel heeft een eigen beveiligd datacenter van waaruit telefonie, internet en databeheer op een efficiënte en effectieve manier kunnen worden georganiseerd.

Functie
Als accountmanager ben je medeverantwoordelijk voor de commerciële doelen van Tritel. Je krijgt een eigen regio toebedeeld, persoonlijke targets en je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde omzetdoelstellingen, productmarges en acquisitie activiteiten. Vanuit jouw rol lever je een belangrijke bijdrage aan de uitbreiding van ons klantenbestand, maar ook aan het op peil houden van de klanttevredenheid.

Tot je werkzaamheden behoren het  actief benaderen van nieuwe klanten en inventariseren van hun Telecom situatie en het spotten van kansen in jouw regio. Je geeft advies en draagt oplossingen op maat aan, in overleg met projectmanagement. Je werkt offertes uit en volgt ze op en voert onderhandelingen met klanten. Tevens beheer je upsell en cross-sell mogelijkheden bij zowel bestaande als nieuwe klanten.

Functie-eisen
Opleiding op HBO niveau
Minimaal 3 jaar ervaring in B-2-B Direct Sales
Ervaring in de Telecom/ICT branche is een pré
Enthousiasme, flexibiliteit en doorzettingsvermogen
Je werkt zelfsturend, analytisch en je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden
Targets zijn voor jou een uitdaging, je bent ambitieus en je bent in staat zelfstandig omzet te creëren

Arbeidsvoorwaarden
Bij deze job hoort veel eigen verantwoordelijkheid en een dynamische en plezierige werkomgeving. Bovendien zijn er ruime training en opleidingsmogelijkheden en interessante doorgroei mogelijkheden.
Zoals bij een echte new business functie hoort is er een uitdagende bonusstructuur, zonder plafond.
Salaris OTE tussen 50K – 75K, afhankelijk van ervaring.


Interesse? Mail je gegevens en je CV naar recruitment@salesxeed.com

Of, reageer online op deze salesvacature:

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Voeg je CV toe:

Bericht: