Inside Sales Education

Organisatie
“Make a Customer, not a Sale.”
Ondernemende professionals georganiseerd in zelfstandige cellen, met een eigen thema, voorop en vooruitlopend en allen op hun eigen wijze verantwoordelijk voor de realisatie van onze gemeenschappelijke autoriteitsmissie.

Xebia is met deze instelling inmiddels gegroeid tot een toonaangevende high-end IT organisatie van ruim 550 medewerkers met vestigingen in Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten en India. Voor de top 250 organisaties van Nederland voeren wij verbeteringstrajecten door gebaseerd op Agile en leveren technische consulting en development in mobiele en front-end omgevingen. Deze trajecten hebben als doel te leiden tot strategische IT versnelling en concurrentievoordeel bij onze opdrachtgevers.

De diensten van Xebia Nederland worden vanuit meerdere gespecialiseerde en zelfstandig opererende business units geleverd. Bij de keuzes voor technologie lopen we voorop in de markt en zetten we trends.

Functie
De focus van jouw rol ligt op het actief telefonisch benaderen van prospects en bestaande klanten om hen op een kwalitatief goede manier te helpen met hun leervraag. Je werkt dwars door diverse marktsegmenten heen. Je bent in staat om op eigen kracht een plan daarvoor te maken en dat uit te voeren.

Door het actief en enthousiast plegen van acquisitie ben je in staat om op zelfstandige wijze creatieve verkoopprocessen op te starten en onze ‘high end’ education proposities uit te dragen en ook uit te bouwen. Wij zien Telesales als een volwaardig beroep en we verwachten dat ook van jou.

Je kunt op natuurlijke en oprechte wijze je relaties beheren en communiceert op verschillende niveaus. Je weet zowel eenvoudige als (in een later stadium) de wat meer complexe sales cycli succesvol te managen.

Met je collega’s zet je de richting uit voor het commerciële beleid en je geeft daar zelf invulling en uitvoering aan. Daarbij heb je veel vrijheid om je eigen keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen.

Alle Xebianen onderscheiden zich doordat het gedreven, ondernemende en communicatief ingestelde professionals zijn, met een focus op resultaat. Ze hebben een HBO/WO werk- en denkniveau, zijn analytisch sterk, leergierig en gericht op samenwerking en het delen van kennis.

Functie-eisen
Als Inside Sales met affiniteit met Education én professional weet je welke competenties jou in deze ambitieuze rol succesvol maken. Wat jou écht onderscheidt van je collega’s:

Je herkent jezelf in de onderliggende waarden als basis van onze succesvolle organisatie en onze autoriteit in de markt.

Je conceptuele vermogen, en ‘can do’ mentaliteit  wordt aangevuld met zelfreflectie, lerend vermogen en  ambities die aansluiten bij de ambitie van Xebia om autoriteit te blijven in deze voor ons succesvolle moeilijke markt.

Ruime en relevante ervaring in een vergelijkbare rol, alsmede een bewezen trackrecord op het gebied van sales.

Arbeidsvoorwaarden
Een internationaal en professioneel opererende organisatie met ‘high end’ profiel en zeer goede arbeidsvoorwaarden. Behaalde targets/prestaties worden beloond met een uitstekende bonus.


Interesse? Mail je gegevens en je CV naar recruitment@salesxeed.com

Of, reageer online op deze salesvacature:

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Voeg je CV toe:

Bericht: