Accountmanager ICT diensten

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een snelgroeiende reseller van ICT oplossingen met een nog relatief klein team van momenteel 5 accountmanagers. Ze werken samen in een partneromgeving met verschillende grote fabrikanten van zowel hard- als software. Het portfolio bestaat uit totaal oplossingen waarin zowel producten als diensten worden geboden.

Functie
Wij zoeken een gedreven new-business accountmanager. Iemand die in staat is om van niets, iets te maken. Iemand die zelf de boer op gaat om nieuwe klanten te werven. De primaire doelgroep zijn MKB bedrijven en je gesprekspartners zijn directeuren en ICT managers.

Functie-eisen
Belangrijk is eigen initiatief en enthousiasme. Met een gezonde dosis doorzettingsvermogen en creativiteit ben je in staat om als accountmanager steeds weer nieuwe wegen te vinden en te bewandelen. Uiteraard ben je communicatief sterk en beschik je over een hoog empathisch vermogen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare ICT sales functie.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een basis salaris kun je goed verdienen middels een attractief bonus schema. Maar minstens zo belangrijk zijn de doorgroei mogelijkheden die er binnen deze nog relatief kleine club zijn.


Interesse? Mail je gegevens en je CV naar recruitment@salesxeed.com

Of, reageer online op deze salesvacature:

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Voeg je CV toe:

Bericht: