Account Manager Software

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een leverancier van ICT security software. Het huidige klantenportfolio bestaat uit zowel hele kleine bedrijven, MKB bedrijven en multinationals. Naast een actief partner kanaal beschikken zij over een kleine eigen sales team van 4 accountmanagers, geleid door een salesmanager. Door aantrekkende markt perspectieven zijn zij momenteel op zoek naar uitbreiding van het huidige salesteam.

Functie
Wij zoeken een echte new-business hunter. Er zijn meer dan voldoende aanknopingspunten in de vorm van door de marketing afdeling verzamelde leads. Deze moeten pro-actief worden opgevolgd omdat er in deze markt veel concurrentie op de loer ligt. Inkoppertjes zijn het dus zeker niet!

Functie-eisen 
We zoeken een sales die new business als tweede natuur heeft. Wel altijd met focus op de relatie. Een eerste deal is namelijk meestal de start van een langdurige relatie met de klant. Hoewel het closen van de deal dus absoluut voorop staat mag de relatie nooit en te nimmer uit het oog worden verloren. Je zult je dus thuis moeten voelen in dit krachtenveld. Verder beschik je uiteraard over communicatief uitstekende vaardigheden en ben je in staat zelfstandig je werk in te vullen. Je hebt minimaal 7 jaar new business ervaring in dit vakgebied.

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van ervaring wordt een marktconform basissalaris geboden met een bijzonder aantrekkelijke bonus systeem!


Interesse? Mail je gegevens en je CV naar recruitment@salesxeed.com

Of, reageer online op deze salesvacature:

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Voeg je CV toe:

Bericht: