19 juli 2016

Sales Recruitment

Sales RecruitmentBij SalesXeed doen we sales recruitment vanuit ons eigen vakgebied, namelijk, sales. Wij zijn sales en daarom recruiten we alleen maar sales personeel. Op die leest zijn we geschoeid en daar blijven we ook graag bij.

Omdat al onze klanten uniek zijn hebben ze ook zo hun eigen wensen en eisen. Zo ook ten behoeve van de ondersteuning die ze extern betrekken. Sommige besteden bij voorkeur het gehele werving & selectie traject uit. Anderen voeren een aantal taken zelf uit en besteden alleen de vakinhoudelijk aspecten uit.

Wij bieden twee mogelijkheden. U bepaalt zelf welke ondersteuning het best bij uw organisatie past.


Werving & Selectie

U besteedt het gehele werving en selectie traject van uw aan te werven sales personeel aan ons uit. Op basis van uw profiel gaan wij proactief op zoek naar de juiste kandidaat.

Wij doen de werving en vervolgens ook de selectie waarna we de meest geschikte kandidaat aanbieden.

Hierbij kijken wij continue naar twee aspecten. Enerzijds de pure sales kwaliteiten, anderzijds naar de match met uw organisatie en uw markt. Met kandidaten die we aanbieden hebben we specifiek gesproken over uw vacature. CV-schuivers zijn er immers al genoeg.


Eind Interview

Als u zelf de werving en de selectie doet kan het toch handig zijn om een extra stap in te bouwen. U voert het hele traject zelf uit tot de eindselectie van de meest geschikte kandidaat. Alvorens deze aan te nemen schakelt u SalesXeed in. Wij doen dan één enkel interview met de betreffende kandidaat.

Zo heeft u een extra paar ogen dat meekijkt. U betaalt slechts dat ene interview in plaats van een hele procedure. Een extra stap die voor meer zekerheid zorgt.


Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze actuele sales vacatures.