Sales Outsourcing

Sales Outsourcing

U kunt bij SalesXeed uw gehele salesproces uitbesteden of een deel ervan. Structurele outsourcing of incidenteel, het kan beide.

Wij bieden drie mogelijkheden. U bepaalt zelf welke ondersteuning het best bij uw organisatie past:

 

 

 


Sales Outsourcing

Bent u van mening dat sales niet uw core activiteit is maar heeft u wel omzet nodig dan is Sales Outsourcing de oplossing. Wij nemen dan het gehele sales proces van u over. U kunt zich richten op uw eigen core activiteiten en SalesXeed zorgt voor een succesvol sales apparaat. Salesoutsourcing heeft veelal een structureel karakter en heeft daarom een lange termijn focus.


Interim Sales

In tegenstelling tot sales outsourcing heeft sales detachering, of interim sales, vaak een tijdelijk karakter. Ook zien we hier vaker een projectmatige aanpak. SalesXeed beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van interim les professionals met verschillende ervaringsniveaus en achtergronden. Hierdoor kunnen we de juiste professional inzetten op het juiste project.

Interim Sales is een uitstekende oplossing voor het tijdelijk opvullen van een ontstane behoefte op sales gebied. Dit kan zijn om bijvoorbeeld een bepaalde periode te overbruggen. Ook kunt u denken aan zwangerschapsverlof of het tijdelijk wegvallen van een van uw verkopers door ziekte. SalesXeed levert u in dat geval een tijdelijke verkoper zodat er ‘gewoon’ omzet binnen blijft komen. Daarnaast is het interessant voor het inzetten van extra sales power in piek periodes.

Uiteraard kan dit ook voor langere tijd zijn. U wilt bijvoorbeeld een nieuwe productlijn in de markt zetten maar hier niet direct een heel team op zetten. SalesXeed levert u dan een of meer verkopers om uw nieuwe product in de markt ‘uit te proberen’. Indien dit slaagt kunt u er voor kiezen om met ons verder te gaan of om uw eigen team te gaan bouwen.


Lead Generatie

Veel organisaties kampen met een tekort aan kwalitatieve leads. Er is een uitstekend sales team maar toch een tekort aan omzet. U wilt toch dat uw verkopers bij de prospects aan tafel zitten.

Echter hoe komen uw sales mensen bij de juiste prospects aan tafel? Middels kwalitatieve leads. SalesXeed kan u helpen met het genereren van deze leads.

Wij gaan hierbij uit van kwaliteit en niet van kwantiteit. Liever een goede afspraak dan twee slechte. Een afspraak voor uw salesmensen kost u als organisatie namelijk ook tijd en geld. Dus is het zaak daar zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan.


Neem contact met ons op om de mogelijkheden van het uitbesteden van sales voor uw organisatie te bespreken.