19 juli 2016

Sales workshop of lezing

Sales lezingSales Lezing

Rikkert Walbeek geeft regelmatig lezingen over sales. Op een congres, een bedrijfsbijeenkomst maar net zo goed in uw salesmeeting. Soms een voornamelijk informatieve lezing. Maar liever een lezing waarbij er ‘iets’ in beweging moet worden gezet. Denk bijvoorbeeld eens aan een gepeperde peptalk voor uw team. Of een optreden op uw klantendag.

Hij spreekt op een levendige manier over zijn vakgebied, waarbij hij zijn eigen achtergrond en dagelijkse ervaringen ruimschoots deelt. Met een dosis humor en barstensvol energie brengt hij enthousiast zijn boodschap. Hij spreekt het liefst met een vette knipoog en zo nodig met een scherp randje.

Onderwerp van een lezing kan zijn de huidige veranderingen in het salesvak, social sales, het salesproces of welk onderwerp uw organisatie graag nader belicht ziet.


Sales Workshop

Een workshop over sales wordt altijd afgestemd op de specifieke behoefte van de klant. Het kan een sessie zijn gericht op een bepaald onderdeel van het salesproces. Maar ook een middag gericht op social sales en welke  veranderingen dat mee brengt voor verkopers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Of welke insteek u voor ogen heeft. De invulling bepalen we gezamenlijk en wordt afgestemd op uw organisatie.


Wilt u Rikkert Walbeek boeken als spreker voor een lezing over sales of voor een salesworkshop, neem dan contact met ons op.