19 juli 2016

Sales Advies

Sales AdviesSales advies moet in onze ogen simpel en volledig op de klant afgestemd zijn. Het moet transparant zijn en een ‘free format’ kennen.

Zo simpel gezegd en zo doen we dat ook. Rikkert Walbeek ondersteunt regelmatig ondernemers, managers en verkopers op pragmatische wijze. Face-to-face en ook op afstand.

Gewoon even een uurtje sparren, of wat zaken doorspreken en soms gewoon even klankboorden. Maar even vaak een brainstorm sessie van een (halve) dag.

Waar kunt u over sparren? Eigenlijk over alles dat te maken heeft met sales, acquisitie en commercie. Voor zover er al een verschil is tussen deze termen.

Denk aan het aannemen van uw eerste verkoper. Het opstellen van het commissie schema voor uw verkopers. Het inrichten van uw team. Welke competenties noodzakelijk zijn voor de juiste sales voor uw organisatie.

Maar ook hoe u uzelf in de markt kunt zetten. Hoe komt u bij interessante prospects binnen. Hoe gaat u om met prijsbepalingen. Hoe handelt u als er plotseling concurrentie is. Wat te doen bij tegenvallende resultaten of erger, bij tegenvallende verkopers. Kortom, eigenlijk alles dat het binnenhalen van nieuwe klanten betreft.


 Neem contact op om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken.