Sales Coaching

Sales Coaching

Sales Coaching is bij mij geheel gericht op de praktijk, op jouw praktijk welteverstaan. On the job, zoals dat zo mooi heet, wat zoveel wil zeggen dat ik met je mee op pad ga naar klanten. Dat kan één enkele klant afspraak zijn, maar liever de hele dag samen op klantbezoek. Tussendoor in de auto van de ene naar de andere afspraak bespreken we steeds het voorgaande verkoopgesprek. Aan het eind van de dag nemen we alles nog eens door en vatten we het geheel samen.

Deze vorm van sales coaching is bijzonder waardevol omdat ik direct kan zien wat er goed gaat en wat meer aandacht verdient. Zo krijg je direct feedback op je verkoopgesprek.

Tijdens de verkoopgesprekken met klanten houd ik me afzijdig van het gesprek. Het is alsof er een collega van een andere afdeling een dagje met je mee op pad is. Dat geeft mij mooi de kans om grondig te observeren hoe het gesprek verloopt. De opgedane informatie delen we dan na afloop en bekijken we zo samen wat er al optimaal verloopt en welke aspecten nog voor verbetering vatbaar zijn.

Salescoaching in deze vorm kan een éénmalige exercitie zijn of indien gewenst een traject met periodiek terugkerende coaching dagen. Voor één enkel individu of voor het gehele salesteam.


Neem contact op voor meer informatie.